• Dej: 0786 365 316 | Bistrita: 0786 365 321 sau
  • Email office@belgodi.ro

Servicii

CE OFERIM

Pentru cei care isi doresc o lucrare la cheie in domeniul constructilor, si nu doresc sa se complice cu detaliile unui astfel de proiect, noi garantam lucrari de o calitate superioara. Executam o gama variata de pavaje si pardoseli industriale.

BELGODI detine un parc auto format din 5 autobetoniere si o pompa de beton, cu lungimea bratului de 32 m, bascula 8m x 4m, 3 cap tractor si semiremorca (transport agregate).

PRODUSE

etonul proaspat este un material de constructie obtinut prin omogenizarea amestecului de ciment, agregate, apa si aditivi. Acest proces este realizat in statia de beton performanta, ecologica si automatizata. In prezent BELGODI ofera clientilor sai o gama variata de produse, betoanele noastre si-au dovedit durabilitatea de-a lungul anilor in numeroase lucrari si sunt produse prin utilizarea celor mai moderne tipuri de ciment si aditiv. Produsele noastre sunt supuse unui control strict si permanent al calitatii, control care asigura atat calitatea betoanelor, cat si a unui raport optim calitate/pret. Retetele de beton sunt proiectate de specialistii nostri in concordanta cu cerintele normativelor si standardelor nationale aflate in vigoare.

Pentru orice informatie iti stam la dispozitie la:

Bistrita: 0786 365 321
Dej/Cluj: 0786 365 316

Gama de betoane furnizate de BELGODI Romania

Betonul este produs de catre BELGODI in statia performanta, ecologica si automatizata, urmand a fi transportat la locul unde se realizeaza constructia. BELGODI va poate furniza prin intermediul statiei de betoane o gama variata de produse pentru care detine certificare a controlului poductiei in fabrica:

Locatie si date de contact

Iti aratam exact unde ne gasesti si datele de contact

BELGODIDEJALB

DATE CONTACT

Adresa Bistrita: Viisoara, DN17, KM 54, Bistrita Nasaud

Adresa Statie Betoane Dej: str. Bistritei 44, Cluj-Napoca

Tel Bistrita: 0786 365 321

Tel Dej: 0786 365 316

Belgodi.ro foloseste doar cookies functionale, instalate automat de Google. Aceste Cookies sunt necesare pentru functionalitatea optima a web site-ului.
Ok